nefes_1
mymall-800x600
mykonosmall-nefes
5asec
Shadow

Λίγα Λόγια

My Mykonos Mall

MykonosMall-about-2

Καλώς ήρθες στο My Mall Mykonos!

Ανακάλυψε τη μόδα με τη διασκέδαση στα καταστήματα του My Mall Mykonos και απόλαυσε τις ωραίες γεύσεις, καφέ, κοκτέιλς και χαλάρωση στα καταστήματα ομορφιάς.

Το νέο εμπορικό κέντρο βρίσκεται στη Βρύση, λίγα λεπτά μακριά από τη Χώρα της Μυκόνου στην περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Ψαρρού, μόλις 50 μέτρα από τη διασταύρωση Ψαρρού – Ορνός – Χώρα.

Το Μy Mall Mykonos δημιούργησε μια όαση στη καρδιά του νησιού, μια μοναδική και ασύγκριτη εμπειρία συνδυάζοντας τη μοντέρνα και κυκλαδική αρχιτεκτονική.

Εδώ είναι εγκατεστημένες πολλές πετυχημένες επιχειρήσεις με διάφορα καταστήματα μόδας και τροφίμων, εστιατόρια και υπηρεσίες ομορφιάς, χαλάρωσης, υγείας και άλλες.

Εύκολα χωρίς χρέωση όλοι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν σε περισσότερες από 40 θέσεις.

Καταστήματα

Tokyo Joe

Sushi bar

Κτίριο Α

Y-3 ekoh studio

Κατάστημα ενδυμάτων και υποδημάτων

Κτίριο Α

Ιατρείο Παπαδημητρίου

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Δρ. Παπαδημητρίου Δ.

Κτίριο Α

Smoke Cigars Emporium & Lounge

Ανακαλύψτε εκλεκτά πούρα και σπάνια αποστάγματα στο Smoke Cigars Emporium & Lounge.

Κτίριο Β

Nefes Spa & Bath

Το Nefes Spa & Bath προσφέρει μοναδικές στιγμές ευεξίας για το μυαλό και το σώμα

Κτίριο Β

La Meat Maison

La Meat Maison, ο Προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος.

Κτίριο Β

AirTec

Κατασκευαστική με έργα κατασκευής & ανακαινίσεων κτιρίων όλων των τύπων.

Κτίριο Β

Interni

Κατάστημα επίπλων σπιτιού και γραφείου υψηλής ποιότητας & αισθητικής.

Κτίριο Γ

Fairynails

Ομορφιά, αισθητική και προσωπική φροντίδα

Κτίριο Γ

Rehab

Brunch & Juice Bar

Κτίριο Γ

Ασφάλειες Παναγιωτίδη

Μέλος του Chartered Insurance Institute

Κτίριο Α

Εργάσιμες Ώρες

Κάθημερινά & ΣΚ

Καταστήματα

09:00 – 22:00

Tokyo Joe (sushi bar)

09:00 – 01:00

Διεύθυνση

Mymall Mykonos

Άνω Βρύση, Μύκονος, Ελλάδα

Επικοινωνία

Τηλ: 210 961 5810

Email: info@mykonosmall.gr

Το πρώτο upscale mall της Μυκόνου είναι γεγονός

To πρώτο upscale mall της Μυκόνου είναι γεγονός!

Από τον Γιώργο Παπαχατζή Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Σε ένα από τα πιο κοµβικά σηµεία του νησιού, µόλις 3΄από τη Χώρα, (στον κεντρικό δρόµο προς Ψαρού, 50µ. µέτρα από τον κόµβο Χώρας-Περιφερειακού-Ψαρού-Ορνού) το My Mall ήρθε να καλύψει ένα κενό στον Μυκονιάτικο χάρτη… Ένα ολοκαίνουριο εµπορικό κέντρο, που συγκεντρώνει unique επιχειρηµατικά concepts, κάτω από την ίδια στέγη ενός συγκροτήµατος, που συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη κατασκευαστική αρτιότητα µε την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

_DSC1797Τα 12 καταστήµατα και γραφεία εκτείνονται σε τρία ανεξάρτητα κτίρια µε κυρίαρχο το υδάτινο στοιχείο, τις λιτές γραµµές και τα σύγχρονα υλικά που κοσµούν το interior design, ενώ στα plus περιλαµβάνονται οι άνετοι χώροι στάθµευσης και η άµεση πρόσβαση που εξασφαλίζει σε όλα τα popular spots του νησιού.

_DSC2725_newwww

Το µεγαλόπνοο εγχείρηµα υπογράφει η Α&Κ Αναπτυξιακή µε την κτηµατοµεσιτική εταιρεία Mykonos Real Estate στα πλαίσια της εκµετάλλευσης και ανάπτυξης εµπορικών χώρων υψηλών προδιαγραφών και τη µελέτη και την ολοκλήρωση της κατασκευής επιµελήθηκε η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία Airtec Α.Ε., ενώ το opening του (πριν το Πάσχα) αποτέλεσε, όπως ήταν αναµενόµενο talk of the town! Δεν είναι τυχαίο ότι ο ultra chic χώρος του, αµέσως κέντρισε το ενδιαφέρον διάσηµων brands που βρήκαν στο My Mall την αισθητική που τους ταιριάζει. Καταξιωµένοι επιχειρηµατίες στο χώρο της µόδας, του beauty, αλλά και γνωστά Αθηναϊκά καινοτόµα projects είναι βέβαιο πως θα µετατρέψουν το My Mall σε hot destination!

_DSC2736
To γραφείο της Airtec

UNDER ITS ROOF:

  • » Interni
  • » Drakoulis meat
  • » Dr. Parapharmacy
  • » Fairynails
  • » Nefes Spa&Bath
  • » Nassos Hairessort
  • » Marenga Milk Bar
  • » Simple Caractere
  • » D. Papadimitriou Gynecologist
  •   Fetal Medicine Specialist
  • » 5aSec
  • » Airtec S.A.

_DSC2229

Νefes Spa & Bath Μας µυεί σε µια άκρως αναζωογονητική εµπειρία µε την αναβίωση του µαροκινού χαµάµ, αλλά και high quality θεραπείες και εξειδικευµένα µασάζ µε τη φροντίδα των ειδικών µε προϊόντα διάσηµων brands, όπως Valmont και Cinq Mondes. Καθηµερινά 10:00-22:00. (Τ. 22890 22967)

_DSC5715n

Drakoulis meat open project  Μετά την Αθήνα, το πιο πρωτοποριακό κρεοπωλείο-deli έφτασε και στη Μύκονο για να µυήσει τους λάτρεις των premium γεύσεων -κι όχι µόνο- στα πιο exclusive είδη κρέατος όλου του κόσµου! Στα συν και το deli corner. Καθηµερινά 08:00-02:00. (Τ. 22890 23022 )

_DSC4705Nassos Hairesort O γνωστός hairstylist Νάσος Κατσιαδράµης επανέρχεται στο νησί όπου µας υποδέχεται στο ολοκαίνουριο executive hair salon του µε upper class τεχνικές και υπηρεσίες. Καθηµερινά 10:00-14:00 & 17:00-22:00. (T. 22890 28841)

_DSC5743

Interni store Ένα κατάστηµα αφιερωµένο στο σπίτι, το σκάφος και την παραλία, µε αντικείµενα από τη συλλογή Interni. Mοναδικά κοµµάτια σηµαντικών σχεδιαστών όπως η Vanessa Mitrani και η Paola Navone, κλασικά σχέδια του Arne Jacobsen και φωτιστικά από τη Celine Wright, διακοσµητικά, την αγαπηµένη καρέκλα Swing και µια συλλογή από πετσέτες από το διάσηµο πλέον αυστραλιανό brand The Beach People. Tip: Νέες ιδέες κάθε δύο εβδοµάδες στο κατάστηµα για τους πιο hip & chic επισκέπτες και κατοίκους του νησιού. (Τ. 22891 81029, www.internistore.com, www.modabagno.gr)

_DSC2744

Dr. Parapharmacy & Fairynails Κάτω από την ίδια στέγη όλες οι υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης! Η πασίγνωστη αλυσίδα Fairynails κάνει την άφιξή της στη Μύκονο για τη φροντίδα των άκρων σας τη στιγµή που το Dr. Parapharmacy µε µοναδικό τρόπο συνδυάζει την υγεία µε την οµορφιά, µε µια µεγάλη γκάµα προϊόντων! Καθηµερινά 10:00-22:00. (T. 22890 77717)

Simple Caractere  Είναι το νέο pop up store της πασίγνωστης αλυσίδας που φιλοξενεί τις καινούριες άκρως ανανεωµένες συλλογές από διάσηµα labels, όπως Kenzo, Marc Jacobs, Manoush, Moncler, See by Chloé, DKNY, Ugg, Missoni, Juicy Couture κ.ά.

MarengaMilk bar Στο ολοκαίνουριο Marenga Milk bar απολαµβάνουµε (είτε στα τραπεζάκια του είτε take away) ιταλικά παγωτά, καφέ και χυµούς από φρέσκα φρούτα, διάφορες κρέµες, φρουτοσαλάτες, sandwiches, σαλάτες από βιολογικά και οργανικά υλικά αλλά και εξαιρετικό brunch!

INFO:

Eπάνω Βρύση (στο δρόμο προς Ψαρού-Πλατύ Γιαλό), www.mykonosmall.gr

 

πηγή: www.travelstyle.gr

Επικοινωνία

Mymall Mykonos
Ano Vrisi, Mykonos, Greece
Τηλέφωνο: 210 961 5810
Email: info@mykonosmall.gr